Contact

KvK 61261971 / BTW NL854274959B01 / IBAN NL79 RABO 0190 5849 12

Onze Algemene voorwaarden

Contact Informatie:

Het Taartgeheim & Het Taartgeheimshop

Oostdijk 43

3261 KC Oud Beijerland

0186-629.693

info@hettaartgeheim.nl

Ons team

Bruidstaart afgeleverd op de SS Rotterdam

 

Het is pas feest, als je bij Het Taartgeheim bent geweest!

Wij zijn Lisa en Sonja, eigenaren van Het Taartgeheim, een winkel met meerdere verdiepingen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Wij hebben elkaar leren kennen, hoe ironisch, bij een afslankclub. Besmet door het bakvirus en al snel een te kleine keukentafel, kregen wij de gelegenheid dit bedrijf over te nemen eind 2014. Samen met onze partners, familie en personeel, vormen wij een team waarin wij elkaar aanvullen, ondersteunen en scherp houden. Alle kennis is vertegenwoordigd: van boekhouder en belastingconsulent, naar timmerman( interieur), personeelszaken en een content manager.

Wij maken met veel passie en plezier o.a. verjaardagstaarten, cupcakes en petit fours. Als kers op de taart maken wij ook prachtige unieke bruidstaarten waar nog lang over nagepraat wordt. Voor elke gelegenheid gaan wij graag voor u aan de slag, om uw wensen om te zetten in een smakelijke creatie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor creatieve verjaardagsfeestjes en leerzame workshops. In onze gezellige winkel treft u een groot assortiment bakproducten aan voor de thuisbakker.

Tevens werken wij sinds kort samen met Multivlaai en verkopen wij heerlijke verse vlaaien.

Kortom een uniek concept in de regio!

Kom bij ons binnen, in onze winkel aan de Oostdijk 43 in Oud-Beijerland, of neem een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/hettaartgeheim/

Ons “geheim”: Wij gaan geen uitdaging uit de weg!